Trávníky nejvyšší kvality připravují půdu pro letní sportovní akce

S příchodem letní sportovní sezóny se špičkoví sportovci připravují zářit na golfových hřištích a fotbalových stadionech. Poptávka po trávnících nejvyšší kvality je vysoká kvůli četným sportovním akcím a turnajům, což odráží rozsáhlý zájem o sledování profesionálních sportovců.

Tato poptávka je poháněna zákazníky, kteří vyžadují nejlepší odrůdy, schopné zvládnout výzvy, kterým čelí groundsmeni a greenkeepeři. Pokroky ve šlechtění a vývoji odrůd, spolu s metodickými výběrovými procesy a vysokými standardy kvality, jsou klíčovými aspekty pro profesionální sportovní trávníky. Důraz je kladen na výběr odrůd schopných odolávat stresu, poškození a chorobám, a zároveň vytvářet vizuálně atraktivní a přívětivé podmínky pro sportovce i diváky.

S výhledem na nadcházející mistrovství Evropy UEFA ve fotbale v Německu, kde se od 14. června do 14. července utká 24 evropských národních týmů na deseti stadionech, nelze přecenit význam trávníků nejvyšší kvality. Pro všechny týmy a rozhodčí budou k dispozici tréninkové plochy, které zajistí optimální podmínky pro nadcházející zápasy.

Německo představuje významný trh pro společnost DLF, která má přibližně 50 % tržního podílu ve velkoobchodní distribuci travního osiva. I když jsou konkrétní údaje o jednotlivých stadionech omezené kvůli důvěrnosti, je známo, že odrůdy DLF budou výrazně zastoupeny na mnoha stadionech. Mezi vybrané odrůdy pro turnajové stadiony patří například Esquire, Dickens 1, 4Turf Double a lipnice luční Yvette, Miracle a Sombrero.

Trávníkové odrůdy DLF vhodné pro sportoviště mají dlouholetou tradici v zastoupení na významných šampionátech. Naše odrůdy jsou využívány na mnoha stadionech a tréninkových plochách. Pečlivý proces šlechtění a výběru trávníkových odrůd zajišťuje optimální výkon, odolnost a estetiku, což odráží naše odhodlání k cestě za dokonalým trávníkem.

S napětím očekáváme léto plné vzrušujících fotbalových zápasů a úchvatných trávníků, kde se umění šlechtění rostlin, výkonnost odrůd, management a estetika bezproblémově propojí, aby pozvedly sportovní zážitek.

Zajímá Vás více? Jsme zde pro Vás!
Stačí nám napsat a my už se postaráme o to, aby náš poradce či prodejce Vaši zprávu dostal a komunikoval s Vámi.

office@dlf.cz
PORADENSTVÍ
PRODEJ

Ještě jste se nepřihlásili k odběru našeho ZPRAVODAJE/NEWSLETTERU?
Můžete tak učinit ZDE:
PŘIHLÁSIT SE