Hipast

Festulolium braunii

  • Excelentní zapojení porostu a hustota
  • Vysoká vytrvalost
  • Bezkonkurenční kvalita píce
  • Prodlužuje pastevní období růstem do zámrazu
Zobrazit vše - Festulolium kostřavovité

Pastevní odrůda nejvyšší kvality
Hipast je vytrvalá odrůda určená do pastvin. Ve šlechtění byl kladen největší důraz na zapojení a hustotu drnu, dobrý zdravotní stav a kvalitu píce. Jeho jemnost listu z něj také dělá vyhledávanou trávu dobytkem na pastvinách.

Žádné kompromisy v kvalitě
Hipast byl testován na různých místech v Evropě. Jedním z nich byla Francie, kde je vysoký tlak rzi. Díky tomu se u odrůdy podařilo výrazně zvýšit odolnost k listovým chorobám jako je právě rez. Využijte na svých pastvinách Hipast a zvyšte tak kvalitu píce.

Rozložené výnosy
Odrůda Hipast má svůj celkový výnos rovnoměrně rozložen do každé seče. Navíc prodlužuje pastevní období díky růstu až do zámrazu.

Další informace

  • Na listinách EU, BY, CZ, DK, FR, RU, UK

Kvalita píce sušiny (2010)

 

Odrůda

NL (g/kg)

Vláknina (g/kg)

NEL (MJ/kg)

NEV (MJ/kg)

OMD (%)

Hipast

190,24

206,50

5,85

5,72

79,76

Průměr ČR

173,17

227,70

5,68

5,51

78,46

Hodnocení

Stupnice 1-9, kde 9 = nejlepší nebo nejvýraznější

KVALITA PRO VAŠI PŮDU I ZVÍŘATA

Naši odborníci vám pomohou vybrat tu nejlepší směs, která zvýší kvalitu vašich porostů a maximalizuje výnosy mléka a masa. Investujte do kvality a získejte lepší výsledky s DLF!

Produktové informace

Kontakty

Spojte se s námi ještě dnes

Pro přímý kontakt volejte +420 602 657 440
nebo pište na office@dlf.cz. Děkujeme.

*GENERÁLNÍ ŘEDITEL*
*Obchodní a produktový manažer*
Administrativa - kanceláře
ČR - JIHOVÝCHOD
ČR - SEVEROZÁPAD
Finance - administrativa
Finance - ředitel
Finance - účetní
Logistika - manažer
Logistika - mezinárodní
Logistika - vnitrostátní
MAĎARSKO
Marketing a Komunikace
Množení osiv
POLSKO
Poradenství - PÍCNINY
Poradenství - TRÁVNÍKY
Produktový manažer
Sklad - vedoucí
Sklad & Prodej osiv
SLOVENSKO
Šlechtění - festulolium
Šlechtění - jílky
Šlechtění - manažer

Tel.:

Mail:

Visit: