Diagram

Festulolium braunii

  • Pozdní odrůda s vynikající kvalitou
  • Ideální do pastvin
  • Vysoký výnos a kvalita
  • Dobrá odolnost vůči chorobám
  • Vysoká hustota
Zobrazit vše - Festulolium kostřavovité

Vysoká produkce kvalitní píce
Diagram, pozdní odrůda festulolia, prodlužuje pastevní období přispěním dobrého zdravotního stavu a v pozdním podzimu poskytuje píci vysoké kvality. Ve státních pokusech Diagram prezentoval pozoruhodný výnos 15,60 t/ha suché hmoty, dodávajíc tak vysoký výnos kvalitního krmiva!

Hustota a měkkost
Dobrá pastevní odrůda by měla být pro zvířata chutná. Výzkum ukazuje, že dobytek má při pastvě preference a má tendenci upřednostňovat odrůdy s měkčími listy. Diagram toto nabízí a zároveň se může pochlubit vysokou hustotou drnu. Tato vlastnost je obzvláště důležitá, protože odrůda Diagram zvyšuje odolnost sešlapávání zvířaty a současně zvyšuje koncentraci živin v pastvě.

Dobrá odolnost vůči chorobám
Udržování zdravé pastviny co nejdéle je nezbytné pro poskytování krmiva vysoké kvality. Výběrem odrůd ze šlechtitelských programů DLF, jako je Diagram, můžete zajistit vysokou odolnost vůči rzi a dalším listovým chorobám.

Hodnocení

Stupnice 1-9, kde 9 = nejlepší nebo nejvýraznější

KVALITA PRO VAŠI PŮDU I ZVÍŘATA

Naši odborníci vám pomohou vybrat tu nejlepší směs, která zvýší kvalitu vašich porostů a maximalizuje výnosy mléka a masa. Investujte do kvality a získejte lepší výsledky s DLF!

Produktové informace

Kontakty

Spojte se s námi ještě dnes

Pro přímý kontakt volejte +420 602 657 440
nebo pište na office@dlf.cz. Děkujeme.

*GENERÁLNÍ ŘEDITEL*
*Obchodní a produktový manažer*
Administrativa - kanceláře
ČR - JIHOVÝCHOD
ČR - SEVEROZÁPAD
Finance - administrativa
Finance - ředitel
Finance - účetní
Logistika - manažer
Logistika - mezinárodní
Logistika - vnitrostátní
MAĎARSKO
Marketing a Komunikace
Množení osiv
POLSKO
Poradenství - PÍCNINY
Poradenství - TRÁVNÍKY
Produktový manažer
Sklad - vedoucí
Sklad & Prodej osiv
SLOVENSKO
Šlechtění - festulolium
Šlechtění - jílky
Šlechtění - manažer

Tel.:

Mail:

Visit: